avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

in contractul meu de munca i.t.m precizeaza ca nu au fost prezentate carnetele de munca desi carnetul de munca este predat la firma.ce presupune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 28 Septembrie 2010
Luati legatura cu firma si vedeti unde se afla carnetul de munca.
Exact ceea ce scrie acolo ... la inregistrarea c.i.m. la ITM nu s-a depus si carnetul de munca .... acesta a ramas la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara turcuirimia turcuirimia Buna ziua, Intampin urmatoarea problema ca angajat. Sunt cercetat disciplinar din varii motive. Am depus demisia demisia cu preavizul necesar de 15 zile ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca + salariu ady_best03 ady_best03 Buna ziua. Vreau sa va expun o problema pe care cred ca ati mai discutat-o aici insa e putin diferita. Acum cu 3 luni m-am reangajat, in urma pierderii ... (vezi toată discuția)
Cerere incetare contract de munca prin acordul partilor bogdan20 bogdan20 Buna ziua.Am si eu nevoie de un model pentru o astfel de cerere. :) (vezi toată discuția)