In urma schimbarii domiciliului mi-am transferat dosarul din Bucuresti, sector 5 la Casa Judeteana de Pensii Constanta unde mi s-a diminuat pensia cu 52 RON. Cand m-am adresat pentru explicatii mi s-a raspuns ca dansii au alte criterii de calcul si ca aceasta va fi valoarea pensiei mele de acum inainte, adica diminuata cu 52 RON. Nu stiu ca sa fac, cui sa ma adresez, pentru ca am convingerea ca pensia mea era corect calculata, mai ales ca am avut doua recalculari ale dosarului meu de pensie si daca ar fi fost ceva gresit ar fi fost descoperit la sectorul 5 Bucuresti. Ma gandesc sa revin inapoi la Casa de pensii S.5, dar nu stiu daca este posibil.
Puteti incerca si cu viza de flotant dar sincer nu stiu daca merge. Va sugerez sa-i intrebati si pe cei de la casa locala de pensii inainte de orice demers. Au fost niste discutii si niste probleme pe tema domiciliu - viza de flotant. Legea nr. 19/2000 este clara: drepturile de pensie se stabilesc si se platesc de casa de pensii de la domiciliul beneficiarului.