avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pierdere acte masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pierdere acte masina

Buna,
Am pierdut( mai degaba furat) toate actele masinii.....toate, carte de identitate , talon , tot.....mai am doar polita RCA si CASCO. Ce trebuie sa fac acum....tre sa inmatriculez masina din nou....sa merg la rar.....poate sa ma ajute cineva cu pasii care tre sa-i fac......multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:17, 28 Septembrie 2010
Comunicati serviciului specializat din cadrul SPR evenimentul si parcurgeti etapele succesive de dobandire a documentelor
In completare: faceti o cerere la politie pt a vi se elibera un document provizoriu de circulatie , unul pt permis si unul pt BI/CI., deoarece in aceste situatii termenul de asteptare este de 6 luni, in care pot sa para actele pirdute. Apoi puteti incepe demersurile de refcere a documentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon pierdut rabla 2013, ce-i de facut? cyan cyan situatia se prezinta in modul urmator: o persoana a cumparat o masina in urma cu 3 ani, a facut contract de vanzare-cumparare, a inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco instrainare alinaflorentina123 alinaflorentina123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pe urmatoarea speta: - am cumparat un auto prin contract de vanzare cumparare din Romania; vechiul ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)