avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor incalzire

Avem un venit net de 1100lei, 3 persoane, nu am masina, dar am un apartament proprietate personala in care locuim si soacra ne-a facut act de vanzare cumparare pe casa in care locuieste ea cu clauza de habitat, deci dupa ce nu mai este ea devenim noi proprietari. Intrebarea mea este ,,beneficiem de ajutor la incalzire", sau se considera ca avem doua proprietati
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:43, 29 Septembrie 2010
Intrati pe
www.avocatnet.ro/content/art...
si poate va lamuriti.
Se considera ca aveti doua proprietati, pentru ca nuda proprietate ati dobandit-o la data incheierii contractului cu soacra; dupa decesul acesteia veti primi doar dreptul de folosinta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct Tiberiu12 Tiberiu12 Am cumparat impreuna cu sotia de la soacra mea si de la concubinul acesteia un apartament in 1995. Vanzatorilor li s-a stabilit drept de uzufruct viager pe ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare maria botea maria botea socrii mei doresc sa ne faca act de vanzare-cumparare pe casa in care locuim si pa masina cu conditia ca eu si sotul meu sa devenim proprietari dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Doua apartamente.... lia19. lia19. Buna ziua .Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.O persoana care are un apartament dobandit ca urmare a unei mosteniri si un altul prin ... (vezi toată discuția)