avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi

am formulat gresit intrebarea de mai sus mama poate acum sa ii lase sorei mele partea ei fara acordul nostru?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:05, 28 Septembrie 2010
Mergeti la primul mesaj si folositi butonul "Raspunde", nu mai deschideti alte subiecte.

Da, poate sa ii lase surorii dvs. fara acordul dvs. ( poate sa ii vanda, sa ii doneze, sa ii lase testament etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - vreau sa fiu protejatã în caz de cauzã succesoralã Hadryana Hadryana Locuiesc împreună cu mama (A) în casa care i-a revenit în cotă parte de 1/1 în urma decesului tatălui meu când, eu am refuzat mostenirea iar sora mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire testamentara vali_18 vali_18 Domnule avocat, va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Prima intrebare: Pe actul notarial facut in urma dezbaterii succesiunii trebuie mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Se poate ca imobilul sa fie trecut pe numele mamei? rhyanna rhyanna AM COCASA CONSTRUITA LA ROSU PE UN TEREN INTABULAT.AS VREA SA O TREC PE NUMELE MAMEI DAR FARA CA TATAL MEU SAU SURORILE SA AIBA VREUN DREPT ASUPRA ... (vezi toată discuția)