avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prima de instalare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prima de instalare

Am depus dosarul pentru prima de instalare. Mi s-a primit dosarul dar nu am primit nici un nr de intrare sau asa ceva, in schimb mi s-a solicitat sa aduc la AJOFM DOLJ in fiecare luna cate o adeverinta. Din reglementarile legale pe care le cunosc eu nu am vazut nici unde ,sa trebuiasca sa duc lunar cate o adev de la angajator. Va rog sa ma ajutati in a afla daca aceasta adev este necesara, formatul ei precum si perioada pe care va trebui sa depun lunar aceasta adev. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:42, 29 Septembrie 2010
1. Trebuia sa intrebati la AJOFM, cand ati depus dosarul de ce nu ati primit numar de inregistrare si cum arata adeverinta lunara pe care trebuie sa o depuneti.
2. Este normal sa vi se ceara o dovada lunara ca sunteti sub CIM cu angajatorul pentru a vedea daca respectati art.76 din Legea 76/2002, adica daca nu ati incetat CIM timp de 12 luni.
3. Va dau mai jos un model de astfel de adeverinta pe care trebuie sa o depuneti la AJOFM in fiecare luna, timp de 12 luni:

Angajator_______________________ Nr. _______ / _____________

ADEVERINTA

Se adevereste prin prezenta ca dl/dna ______________________
CNP ________ este angajatul(a) societatii noastre cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata (determinata de la ____ la _______) .
Pe luna ______________ 20 _____ a lucrat cu program de ______ ore/zi, cu frecventa de __________________________________.

Se elibereaza prezenta spre a-i servi la AJOFM/ALOFM ___________ .

ADMINISTRATOR,


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru 30% din indemnizatia de somaj CLAUDIA7828 CLAUDIA7828 Buna ziua. La firma la care lucrez se angajeaza o persoana care vine din somaj. Pt. a beneficia de 30% din indemnizatia de somaj trebuie depuse niste acte la ... (vezi toată discuția)
Dosar prima de instalare radu 72 radu 72 Buna ziua,am si eu o nelamurire referitoare la modelul de adeverinta de salariat pe care trebuie s-o duc lunar la AJOFM....mentionez ca am fost la agentie si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru concediu medical Blancy Blancy Buna ziua, E o anumita adeverinta tip ce se elibereaza de angajator pentru obtinerea certificatului de concediu medical? Dar pentru spitalizare, tot ... (vezi toată discuția)