avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar prima de instalare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar prima de instalare

Buna ziua,am si eu o nelamurire referitoare la modelul de adeverinta de salariat pe care trebuie s-o duc lunar la AJOFM....mentionez ca am fost la agentie si mi-au explicat foarte vag ce trebuie sa contina acea adeverinta...spuneau ceva in legatura cu faptul ca trebuie mentionat in acea adeverinta daca am beneficiat in luna anterioara de concediu medical sau daca am absentat de la serviciu nemotivat,sa scrie in acea adeverinta locul de munca...etc...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:04, 12 Iulie 2011
1. Adeverinta trebuie sa contina exact cum ati lucrat in luna anterioara. Eu duc o fila din foaie colectiva de prezenta, numai cu numele salariatului respectiv si unde este pontat in fiecare zi asa cum este in realitate: 8 ore, nemotivat, bolnav etc.
2. Fila respectiva este semnata si stampilata de angajator.
3. Adeverinta ar arata cam asa:

S.C. ___________________SRL
Sediul _____________________
RC:____________ CUI: ___________
Tel: ____________________


ADEVERINTA

Se adevereste prin prezenta ca dl/dna _____________________
CNP __________________ este angajatul(a) societatii noastre cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata (determinata de la __________ la __________) .
Pe luna _________ anul ________ a lucrat dupa cum urmeaza:
zile lucrate ___, zile nemotivate ___, zile CO ___, zile concediu medical ___, zile CFP ____ etc.
Se elibereaza prezenta spre a-i servi la AJOFM/ALOFM ____________ .

ADMINISTRATOR,


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru 30% din indemnizatia de somaj CLAUDIA7828 CLAUDIA7828 Buna ziua. La firma la care lucrez se angajeaza o persoana care vine din somaj. Pt. a beneficia de 30% din indemnizatia de somaj trebuie depuse niste acte la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru concediu medical Blancy Blancy Buna ziua, E o anumita adeverinta tip ce se elibereaza de angajator pentru obtinerea certificatului de concediu medical? Dar pentru spitalizare, tot ... (vezi toată discuția)
Adeverinta acordare ajutor pentru incalzirea locuintei bvr bvr Buna ziua! Imi puteti, spune va rog frumos, ce contine adeverinta pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei? Mi-a cerut un salariat o astfel ... (vezi toată discuția)