avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... m-au restructurat dar nu vor sa imi dea somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

m-au restructurat dar nu vor sa imi dea somaj

am muncit in administratie aproape 3 ani si am fost dat afara in urma restructurarulor,
am constat cu stzupoare ca nici de somaj nu voi avea parte, si nu stiu care este acest considerent

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:47, 29 Septembrie 2010
daca ati muncit 3 ani,ar trebui sa beneficiati de somaj...
Verificati cu ce litera v-au desfacut contractul de munca.
Daca plecati prin acordul partilor, demisie sau disciplinar nu beneficiati de somaj.
Uitati-va pe actul prin care au fost incetate raporturile de munca cu dvs. si spuneti-ne baza legala inscrisa in acesta, pentru a va putea da un raspuns in concordanta cu legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? sanisor sanisor Buna ziua! Intreprinderea la care am lucrat 34 de ani a fost închisă iar eu am fost obligat sa-mi depun demisia(in urma cu aprox 1 luna) ptr a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)
Desfacerea cim -somaj alina-gina alina-gina buna ziua. De 5 ani lucrez la o societate comerciala cu cim. In perioada concediului de odihna ma sunat sefa si mi-a zis ca dupa ce termin concediul sa imi fac ... (vezi toată discuția)