avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Experienta similara proceduri de achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Experienta similara proceduri de achizitie publica

Speta:

Firma A achizitioneaza firma B.
Firma B deruleaza o activitate nou pe care firma A doreste sa o inglobeze in portofoliu.
Firma B este dizolvata dupa finalizarea procesului de preluare.

Pentru a participa la proceduri de achizitie publica pentru noua activitate, firma A trebuie sa faca dovada experientei precedente pentru proiecte similare.

Cum poate beneficia firma A de experienta si proiectele firmei B, care a fost prerluata integral (active, personal, etc). Ce documente trebuie sa prezinte in cadrul procedurii de achizitie publica pentru a dovedi experienta similara?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 11:15, 29 Septembrie 2010
Banuiesc ca este vb de o Fuziune prin Absortie a firmei B;Este vb de SRL-uri?
Actele inregistrate la ORC privind fuziunea ca banuiesc ca de asta este vb---- (act aditional ,hot asociati, noul act constitutiv al societatii,incheiere jud delegat)
Si toate documentele care demonstreaza ca firma absorbita a desfasurat respectiva activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie rody16 rody16 Buna ziua Am nevoie si eu urgent de un raspuns. Am un caz in care s-a hotarat fuziunea prin absorbtie a doua societati, cu lichidarea uneia dintre ele. ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absortie carmenaurora carmenaurora BUNA ZIUA am inteles la ORC ca pentru fuziune prin absortie dintre 2 SRL, se depune in prima faza RAPORTUL DE FUZIUNE. as dori sa stiu concret ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie silvia stanescu silvia stanescu am 2 firme srl.doresc ca o firma sa fie absorbita de cealalta.Cat dureaza? doresc sa cunosc firme specializate in efectuarea absorbtiei si preturi=taxe la ... (vezi toată discuția)