avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social expirat

Daca expira sediul social in decembrie si este inchiriat de la pers fizica tb sa ma duc cu contractul de inchiriere la administratia financiara?
Cel mai recent răspuns: gabitaa31 , utilizator 15:49, 29 Septembrie 2010
Daca expira contractul de inchiriere in decembrie si ii prelungiti termenul de valabilitate, veti depune la Registrul Comertului actul de prelungire a contractului de inchiriere. La administratia financiara are obligatia sa depuna actul de prelungire a contractului de inchiriere proprietarul spatiului inchiriat, nu dumneavoastra.
Si in ce consta acest act de prelungire a contractului de inchiriere? Imi cer scuze, dar este pt prima data cand fac asa ceva. Tin sa mentionez faptul ca persoana respectiva nu este cetatean roman. Multumesc
Actul de prelungire, este actul aditional la contractul de inchiriere prin care partile contractante decid prelungirea contractului (se va semna atat de locator, cat si de locatar).

Proprietarul imobilului are obligatia de a inregistra actul aditional la Administratia Financiara pentru a plati impozitul pe venit.

In ceea ce va priveste, mergeti la ORC cu o fotocopie de pe actul aditional si completati formularul nr. 6 (depunere si mentionare acte), nu uitati sa luati si un dosar cu sina.

Taxele la ORC sunt in jur de 100 lei.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru punctul de lucru la reinnoirea contractului de inchiriere intis intis Buna ziua, Reprezint un SRL din Bucuresti si anul acesta ne expira contractul de inchiriere pentru un punct de lucru. Am stabilit de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Katri Katri O persoană fizică doreşte să închirieze un imobil la o persoană juridică. Care sunt paşii de urmat? Încheiem un Contract de închiriere sub ... (vezi toată discuția)