avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dupa pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dupa pensionare

Am varsta de pensionare si lucrez in sistemul bugetar in cadrul unei primarii. Va intreb daca dupa indeplinirea conditiilor de pensionare mai am dreptul sa lucrez in continuare la primarie. Exista vreo forma juridica de angajare in conditiile actuale?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:34, 30 Septembrie 2010
Daca sunteti personal contractual, se poate incheia un nou cim cu acordul angajatorului. Accesati link-ul de mai jos si cititi raspunsurile:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea activitatii dupa implinirea varstei de pensionare stelu0-6 stelu0-6 am implinit varsta de pensionare pt limita de varsta in ianuarie 2012.as dori sa stiu daca mai pot lucra si ce perioada.sunt bugetar .lucrez in sanatate.va ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? BOBOCEA MIHAI BOBOCEA MIHAI Buna ziua,daca se poate as vrea sa stiu cind pot iesi la pensie, avind in vedere ca sint nascut in 1953,lucrez din 1971,(39 ani vecime) fara intrerupere si am ... (vezi toată discuția)
Pensie in grecia Cojocariu Dorin Voicu Cojocariu Dorin Voicu Buna ziua. Sunt nascut pe 30 ianuarie 1954 si lucrez din anul 1972. Intentionez ca la anul (2011)sa-mi stabilesc resedinta in Grecia, sa mai lucrez acolo si ... (vezi toată discuția)