avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Impartirea pe Loturi
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Impartirea pe Loturi

Se poate apela la o singura procedura de cerere de oferta cu impartirea pe loturi, in cazul in care se doreste achizitionarea unor bunuri pentru:
- dotare trasee turistice (panouri, vopsele etc);
- dotare refugii turistice (mese, scaune etc);
- materiale publicitare (harti, pliante, site, etc.)?
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 00:14, 5 Octombrie 2010
se poate dar trebuie specificat in cererea de oferta care este procedura de atribuire : se atribuie toate loturile celui care ofera cumulat oferta cea mai mica sau a obtinut punctajul castigator sau atribuirea se va efectua pe loturi catre ofertantul care a oferit pretul cel mai mic pe lotul respectiv sau a obtinut punctajul castigator pe lotul respectiv.

Impartirea pe loturi se refera la lucrari/produse/servicii similare. Din punctul meu de vedere, sunt 3 contracte de achizitie distincte:
1. aveti un "lot' ( a se citi contract) dotare trasee turistice - panouri cu mesaje permanente;
2. un contract de furnizare, respectiv dotare refugii turistice;
3. un contract servicii tiparire brosuri/servicii de editare.

Incadrarea pe cod CPV va va ajuta si va veti da seama ca nu sunt loturi similare. Banuiesc ca este un proiect cu finantare europeana. Cel mai bine sa verificati capitolul din cuprinsul cererii de finantare privind achizitiile publice si va trebui sa-l respectati cu strictete.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
ContSters15910, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii servicii prin licitatie directa, impartire pe loturi membruEvaluator membruEvaluator SPETA: Numar anunt de participare: publicat pe 13.09.2011 Tipul procedurii: Licitatie deschisa Impartire in loturi si trebuie depuse oferte pentru unul sau ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibile achizițiile de echipamente de tipărire pe caen 7311? julesandco julesandco Bună ziua, Îmi doresc să înființez un atelier de creație și producție publicitară. Vrem să facem atât partea de creație (concept, design ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-cerere oferta ori achizitie directa Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Va rog sa-mi detaliati cum interpretati, practic, dispozitiile art.28 alin. (3) din OUG nr.34, cu toate modificarile si completarile ulterioare, ... (vezi toată discuția)