avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concurenta matusa-var primar la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concurenta matusa-var primar la succesiune

In cazul unui decedat fara sotie, copii sau frati si cu parintii si bunicii decedati:
- din partea mamei traieste o matusa (grad III) si 3 copii ai acesteia (veri primari - grad IV)
- din partea tatalui mai traieste un var primar (fiul unei matusi decedate) deci grad IV
Cine are dreptul la succesiune si cu ce cote?
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:21, 29 Septembrie 2010
Dvs. cine sunteti?
Se poate sa aveti drepturi si sa nu stiti...
Varul primar din partea tatalui.
aveti si dvs vocatie succesorala.mergeti la un notar cu actele si veti afla si cota care va revine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mirela_ila mirela_ila A, UN PRIETEN A FOST CASATORIT 25 DE ANI CU ACTE IN REGULA, NU A AVUT COPII, IN URMA SOTIEI A RAMAS CU UN APARTAMENT SI CEVA TEREN , ACUM VREA SA FACA ... (vezi toată discuția)
Succesiune cosmy84 cosmy84 sal! Varul meu primar a decedat anul trecut,iar parintii sai mai demult fara ca acesta sa aiba mostenirea facuta.Intrebarea mea este cine are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)