avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatoria - bun comun?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatoria - bun comun?

As dori sa stiu daca seful de asociatie, care este si sef de scara, poate sa aduca sediu asociatiei in uscatorie, si cati locatari trebuie sa fie de acord cu asta? Precizez ca sunt 14 apartamente in bloc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:37, 29 Septembrie 2010
se poate acest lucru. cvorumul este stabilit prin statutul asociatiei. in general se discuta de 50%+ 1 din numarul proprietarilor.
Asociatia trebuie sa-si gaseasca un spatiu pentru sediu. Mai aveti spatii libere comune in bloc astfel incat comitetul sa aiba de unde alege? Ca in acest caz ar trebui sa supuna la vot in adunarea generala. Daca nu, ce sa mai votati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membrii comitetului executiv ivladutoiu ivladutoiu 1. sotia/sotul care nu sunt titulari de contract vanzare-cumparare trebuie trecuti in Actul constitutiv anexa la statut, respectiv acordul de asociere? 2. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu depozitare pe scara blocului - problema! lexanu lexanu Buna seara! Multumesc pentru faptul ca citit aceste randuri in primul rand. In al doilea rand doresc sa aduc in cunostinta dumneavoastra o problema foarte ... (vezi toată discuția)
Cheie unica la uscatorie! a21alex a21alex Buna ziua, de cateva luni sunt presdintele unui bloc. Una din primele initiative a fost aceea de a propune locatarilor blocului pentru siguranta si securitatea ... (vezi toată discuția)