avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract asistenta juridica semnat de administrator in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract asistenta juridica semnat de administrator in dauna societatii, neinregistrat in evidentele societatii, investit acum cu formula executorie de catre avocat

Am avut in societate un administrator cu peteri depline, care se pare ca ulterior celor 3 luni cat a fost in aceasta pozitie a semnat o multime de contracte de asistenta juridica cu un avocat, iar existenta acelor contracte nu a fost cunoscuta nici de catre proprietarul firmei, nici de catre directorul economic, de nimeni altcineva din firma.Evident ca nu au nr de inregistrare la noi in societate,ci doar nr de inregistrare dat de avocat, dar ele par a fi semnate de catre fostul administrator.Aceste contracte au fost semnate ulterior pierderii calitatii de administrator de catre persoana in cauza ca o razbunare, iar problema noastra este acum urmatoarea: contractele au semnatura si stampila administratorului din acea vreme, dar sunt semnate ulterior pierderii calitatii de administrator. Cum putem dovedi acest fapt? De fals in acte sub semnatura privata nu cred ca putem discuta din moment ce ele sunt semnate de acea persoana, doar ca ulterior pierderii calitatii de administrator!Ba mai mult acum acele contracte fac obiectul unor cereri de investire cu formula executorie in instanta, unele deja fiind investite.Lipsa unui numar de inregistrare in registrul societatii noastre ne poate ajuta cumva!? Va rog, o sugestie de rezolvare a acestei spete!
Cu multumiri,
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
Dan Tordoi, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Dan Tordoi , Consilier juridic 09:05, 30 Septembrie 2010
nu stiu ce vreti sa ziceti deoarece contractul de asistenta juridica este executoriu de fel.
Vreau sa zic ca acele contracte au fost depuse in instanta pt investire cu formula executorie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poat fi executat un contract sub semnatura privata intre o persoana fizica si o firma razvan79vl razvan79vl Am si eu o mare nedurmerire!Zilele trecute am vazut un contract prin care o persoana fizica credita,fara dobanda, o persoana juridica iar aceasta garanta cu ... (vezi toată discuția)
Caracterul de titlu executoriu al contractului de asistenta juridica avocatiala Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua. Va propun o tema de discutie , aparuta ca urmare a intrarii in vigoare la data de 24 martie 2017 a Legii nr. 1/2017 de aprobare a ... (vezi toată discuția)
Drept semnatura intr-un post pandacrist pandacrist Buna ziu, as dori daca poate ca cineva sa ma lamureasca, sa ma linisteasca cu privire la urmatoarea problema/aspect : Pana in martie 2009 am fost seful ... (vezi toată discuția)