avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

in anul2009 am primit o decizi ca , incepand cu 1 08 2009 voi ocupa functii de tehnician la o alta subunitate conform art 41, eu pana atuncii ocupand functia de padurar, titular, mentionez faptul ca postul de tehnician era pana la revenirea titularului pe post, asa a scris in decizi.eu am semnato fiind de acord. Acum eu pot sa mai revin la postul meu de padurar, acum vor sa ma restructureze din acest post de tehnician
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
virgil25_2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:43, 30 Septembrie 2010
Ca sa reveniti este nevoie tot de o decuzie in acest sens, cu exceptia cazului in care trecerea tempotrarar in alta munca a avut ubn anumit termen care s-a implinit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract munca virgil25_2009 virgil25_2009 buna seara, in anul 2009 am primit o decizie in care se specifica ca incepand cu data de 01 09 2009 conf art 41 voi ocupa o alta functie la o alta subunitate ... (vezi toată discuția)
Concediere Vioreld Vioreld mai este obligatoriu ca in decizia de concediere sa se treaca daca i se ofera sau nu un alt post in firma? (vezi toată discuția)
Cum se clasifica nivelul studiilor? ANIAALEX ANIAALEX Buna ziua ! SUNT ANGAJATA IN ADMINISTRATIE PUBLICA CA PERSONAL CONTRACTUAL,OCUPAND FUNCTIA DE REFERENT CULTURAL CU ATRIBUTII DE ASISTENTA-SOCIALA. AM ... (vezi toată discuția)