avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz in serviciu, intimidare, hartuire?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz in serviciu, intimidare, hartuire?

M-am hotarat sa deschid un alt subiect, desi problematica celui dintai se intrepatrunde cu acesta.
In subiectul trecut ,,victima a unei agresiuni'', v-am relatat ,,incidentul ,, legat de un subaltern.
Impotriva acelui subaltern am depus si o plangere penala pentru lovire si alte vatamari, in afara de amenda pe care a primit-o pentru ,,deranjarea ordinii publice,,.
Problemele mele insa, se pare ca nu se sfarsesc. De la incident, colega care imi tine locul pe timpul concediului medical este asaltata zilnic, cu cereri de la autoritatea tutelara cu termene limita fff scurte(3-4 ore) privind diverse compartimente ale unitatii noastre. Se insista mai ales pe dosarele de personal si salarizare. Au fost amenintate(oral) ca daca nu dau documentele cerute trimit ..politia economica, etc.
Cred ca e deja un abuz in serviciu, ca sa nu mai spun intimidare, probabil cu tinta ca sa renunt la plangerea penala...sau eventual sa ma speri si sa-mi dau demisia. Ce pot face in situatia de fata.? Vor continua sa tot ceara documente...cat de legal este?
Va rog spuneti-mi ce variante am?Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
ContSters161126, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:06, 2 Octombrie 2010
daditzu a scris:

Cum ..corespunzator? Nu exista rezolvare....decat ca voi fi la nesfarsit hartuit indiferent ca nu au acum nimic palpabil...vor cauta....pana.......? Oricum numai eu sunt in pierdere...Daca oricum pierd....prefer sa le fac viata la fel de amara...voi merge mai depatrte...inclusiv la ministerul de resort... , mai ales ca cei de la conducere nu sunt pe post ...urmeaza in 2 saptamani sa-si de-a examenul pe post!

Corespunzator pentru dvs.
Dar si acesta(cel aratat de dvs.,mai sus) poate fi un inceput pentru stoparea unor astfel de practici,de fapt este bine sa le stopati prin orice mijloc legal,chiar de acum,pentru linistea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ies din aceasta incurcatura? clemeelen clemeelen Sunt intr-o relatie cu o persoana de 14,mult timp ea mi-a spus ca are 16 ani ,iar acum am aflat varsta reala,parintii nostri ne stie si nu au nimic impotriva ... (vezi toată discuția)
Vinovat in accident rutier din spate cu victima usor lovita andrei_cristiani andrei_cristiani Buna seara. Astazi am fost din pacate protagonistul unui accident rutier soldat cu victime usoare(pasager dreapta) masina lovita de mine la un stop/cedeaza ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala la locul de munca Dana156 Dana156 In urma cu doua zile am avut parte de un incident nemaintalnit. Lucrez la o firma ca si casier . Am avut un schimb de replici cu \"o clienta\" . Mentionez ca ... (vezi toată discuția)