avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, sotia pleaca in Italia si nu mai vrea sa vina ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, sotia pleaca in Italia si nu mai vrea sa vina acasa!

Sotii CIA si CII casatoriti de 28 ani, au construit totul impreuna, ea casnica, el angajat au 3 copii mojori "la casele lor".
Doamna pleca in vizita la un copil in Italia si isi gaseste de lucru, aflat in fata faptului implinit sotul devine agitat si agresiv verbal si insista ca ea sa vina acasa, ea vine dar dupa un scurt moment de meditatie isi da seama ca nu poate sa traiasca cu el.
Pleaca din nou in Italia la munca si nu mai vrea sa se intoarca, el mai agitat ca prima data o ameninta cu divortul, ii adreseaza injurii #-osi ca o lasa pe drumuri ca a parasit domiciliul conjugal.
Ce poate sa faca EA?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:11, 30 Septembrie 2010
sa-si angajeze un avocat care sa o reprezinte in procesul de divort care va fi intentat de sotul dansei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat pana la divort? irisa79 irisa79 Va rog am nevoie de un sfat avizat! Cu toate ca am incercat sa-mi salvez casnicia, diferentele dintre mine si sotul meu, precum si problemele aparute, au ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului denisianis denisianis vreau sa parasesc domicilul cu minorii fara consimtamantul sotului cum trebuie sa procedez sa nu am probleme (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)