avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acte premergatoare urmaririi penale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acte premergatoare urmaririi penale?

in cadrul actelor premergatoare urmaririi penale se pot lua declaratii scrise eventualilor invinuiti? sau oup trebuie sa se limiteze doar la discutii cu acestia?multumesc.
Cel mai recent răspuns: 1086 , utilizator 10:01, 22 Septembrie 2011
am si eu o intrebare:ce acte contine un dosar penal pentru minori infractori?multumesc
Depinde de infractiune.
Se va face insa si o ancheta sociala.
Am inteles.Am crezut ca e mai simplu, ca sunt documente standard pentru toate dosarele.Daca judecatorul solicita catre Serviciul de Probatiune, un referat de evaluare presententiala pentru furt calificat?Dosarul vine impreuna cu rechizitorul de la procuror. Sau mai exact, ce ar putea sa ma ajute sa inteleg mai bine,sa ma documentez in privinta asta.Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru furt mireya mireya Buna ziua.Sotul meu a lucrat la cineva si in acest timp i s-a spart baraca patronului in care avea depozitate sculele si i s-a furat o bormasina.Necazul e ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi reprezentat de un avocat. noiembriesm noiembriesm Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti in ce conditii o persoana poate solicita sa fie reprezentata de un avocat. Sa zicem ca sunt implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Dosar penal matzu matzu Buna ziua , Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)