avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... escrocii de la o societate furnizare TV
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

escrocii de la o societate furnizare TV

mi-am intrerupt contractul cu UPC cu 3 luni mai devreme decit era prevazut int-o anexa pe care am semnat-o si in care era prevazuta o penalitate de 100 Ron,
daca intrerup inainte de termen contractul.
mai era prevazut si costul pe aceasta perioada de 22 roni pe care ei nu l-au respectat, fapt care m-a inervat si m-am retras(m-am retras si pentru ca imi disparusera niste canale preferarte si mai doream si sa am Internet si laUPC era f.scump).
In contract era prevazut penalitatile in caz de retragere a oricarei parti inainte de termen ( eu, naiva, nici nu m-am gindit ca ei ar putea fi asa de josnici...)
acum ma hartuiesc cu anunturi de plata si ma ameninta cu penalitati.
Intrebare: pot scapa de aceasta pedeapsa si daca da, ce trebuie sa fac?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:31, 30 Septembrie 2010
In primul rand nu trebuie sa achitati acea "penalitate" pe care v-o impune furnizorul de servicii pentru ca ati renuntat unilateral la contractul de furnizare. Impunerea aceea contravine prevederilor legii, Legea nr.193/2000, republcata si Legea nr.296/2004, republicata! Aceste doua acte normative au fost modificate prin Legea nr.161/2010!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract victorpastrama victorpastrama Buna seara! Am un contract de prestari servicii cu UPC pe o durata de 2 ani. La semnarea contractului am beneficiat in mod gratuit si fara sa imi doresc de ... (vezi toată discuția)
Cum rezilez un contract cu upc romania ca si societate comerciala MironCostel MironCostel Am incheiat un contract cu compania UPC Romania in data de 10/07/2014 pe data de 25/11/2014 am solicitat upgrade la unul din cele 3 servicii contractate la ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila sicosul sicosul Buna ziua, Am un abonament la o firma de telefonie mobila, ianuarie 2010, cu numar portat din vodafone si cu achizitionarea unui telefon mobil la un pret ... (vezi toată discuția)