avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dupa terminarea somajului ce urmeaza?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dupa terminarea somajului ce urmeaza?

buna, ajutati-ma si pe mine intr-o problema, va rog frumos!
in noiembrie termin somajul si inca n-am reusit sa ma angajez, vreau sa stiu daca mai beneficiez de "ceva" de la stat sau primarie.
va multumesc
angajarea sau si mai rau , foamea.
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
praporgescu, utilizator
pai nu prea
vedeti daca va incadrati in prevederile L. 416/2001 - intrebati la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 67 ani. nu am contribuit niciun leu la fondul de pensii. nu ... NeculaiNita NeculaiNita Am 67 ani. Nu am contribuit NICIUN leu la fondul de pensii. Nu am carte de munca. Am vreo asistenta din partea statului roman?? In alte tari se cheama venit ... (vezi toată discuția)
Drepturi de ocrotire sociala ContSters192068 ContSters192068 Pe 14 februarie 2011 termin perioada de somaj,nu m-a angajat nimeni pana acum,pt. ca am 57 de ani.MAI BENEFICIEZ DE ALTE DREPTURI DUPA ACEASTA PERIOADA ... (vezi toată discuția)
Gravida in somaj vasile paulina vasile paulina Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un sfat. Sunt insarcinata in 2 luni, somera si mai am 2 luni de somaj. Care ar fi posibilitatile sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)