avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garantie gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garantie gestionar

Auntem un SRL. Avem un gestionar care a avut cam multe lipsuri in gestiune. Dorim sa angajam alta persoana. Ce putem face pentru a avea garantia ca va achita totul in caz de lipsuri? Retinei lunare sau gaj ?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:23, 30 Septembrie 2010
legea nr. 22/1969 prevede modalitatea angajarii unei persoane ca gestionar, constituirea si modalitatea retinerii garantiei materiale specifica functiei ocupate precum si, depunerea si gestionarea garantiei materiale retinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie materiala ionev ionev va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este normal sa-mi sa mi se retina o garantie materiala valoarea a doua salarii brute, daca eu ocup o functie de ... (vezi toată discuția)
Garantii materiale crisandra crisandra Buna ziua! Am lecturat L.22/1969 pentru a redacta un contract de garantii materiale si a retine din venitul salariatilor-gestionari garantia aferenta, dar ... (vezi toată discuția)
Functie casier flori81 flori81 Buna ziua, Daca o persoana in functie de casier renunta la functie si este numita o alta persoana pot sa nu-i opresc garantia materiala? Sau poate sa tina ... (vezi toată discuția)