avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatoria de pe casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatoria de pe casa scarii

Buna ziua! Am o nelamurire in privinta uscatorului. Bunica mea a cumparat o garsoniera intr-un bloc care are pe casa scarii, la fiecare etaj, cate un uscator. Cand si-a cerut dreptul la folosirea partii care-i corespundea din balcon, vacinii care-l folosesc de pe palierul respectiv, i-au adus o scuza penibila. Acum eu stau in garsoniera respectiva si le-am cerut la vecine cheia pentru a ma folosi de suprafata care imi corespunde, iar vecina cu care am vorbit mi-a spus ca nu se poate ca ea de cand s-a mutat in acest bloc a intreat in posesia balconului respectiv impreuna cu alta vecina, ca a tras lumina in balcon etc.
Cum as putea sa le dovedesc ca am dreptul la o cota parte din balconul respectiv ?Va multumesc anticipat!
Daca au facut imbunatatiri va trebui sa contribuiti si dvs.
Drepturi fara obligatii nu exista...
Va puteti intelege amiabil sau va decide instanta...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spații comune bloc folosite abuziv anca7408 anca7408 Propietar de garsoniera cu acte, bloc format exclusiv din apartamente de 2 camere si garsoniere, repartizate pe etaj in proportia 4:1 ( patru apartamente de ... (vezi toată discuția)
Cheie unica la uscatorie! a21alex a21alex Buna ziua, de cateva luni sunt presdintele unui bloc. Una din primele initiative a fost aceea de a propune locatarilor blocului pentru siguranta si securitatea ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului lucutza55 lucutza55 buna ziua. locuiesc la parterul unui bloc de proprietari. n uam balcon si singura posibilitate de a usca rufele este uscatoria de la parter. la care are acces ... (vezi toată discuția)