avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plic pierdut
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plic pierdut

Buna ziua, As dori sa stiu cum as putea sa fiu despagubita si care ar fi suma de catre CN Posta Romana, in urma pierderii unei trimieri postale cu AR.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 09:18, 1 Octombrie 2010
Trebuie sa stiti ca reclamatia nu este obligatoriu sa o depuneti la oficiul postal respectiv.
Puteti sa o trimiteti direct uneia dintre structurile ierarhice superioare ( oficiu judetean, directia regionala, compania nationala).
De asemenea reclamatia poate fi trimisa electronic, pe adresele : reclamatii@posta- romana.ro; infopost@posta-romana.ro.
Gasiti toate informatiile de mai sus pe site-ul Postei Romane.

In ceea ce priveste prejudiciul moral si el trebuie dovedit/probat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)
Servicii posta romana - recomandata neajunsa la destinatar nora-georgeta nora-georgeta Buna ziua, Am expediat o scrisoare recomandata (fara valoare declarata) din Franta in data de 01.08.a.c., catre Romania. La expediere mi-i s-a spus ca ajunge ... (vezi toată discuția)
Ems posta romana: neglijenta in serviciu yanoda yanoda Buna ziua! In data de 04.12.2013 a fost expediat din tara in strainatate plicul ce continea diploma mea de master+foaia matricola in original, traduse si ... (vezi toată discuția)