avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Servicii Posta Romana - recomandata neajunsa la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Servicii Posta Romana - recomandata neajunsa la destinatar

Buna ziua,
Am expediat o scrisoare recomandata (fara valoare declarata) din Franta in data de 01.08.a.c., catre Romania. La expediere mi-i s-a spus ca ajunge in 3-4 zile. In Romania nu a ajuns, azi fiind 18.08. Intrebare: ce foruri trebuie sa contactez pentru a-mi recupera scrisoarea (continut acte), excluzand oficiie postale din
cele doua tzari.
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:09, 19 August 2014
Va puteti adresa doar ANPC insa nu inainte de a reclama intarzierea la posta pentru ca altfel veti fi indrumata sa faceti intai acest demers - asta e procedura de rezolvare a reclamatiilor, trebuie contactat mai intai furnizorul de produse sau servicii in scopul rezolvarii pe cale amiabila.

Aveti informatii aici (cititi ce scrie dupa Reclamatiile):
[ link extern ]

RECLAMAŢIILE

Dacă aveţi nemulţumiri privind serviciile poştale, vă rugăm să ne înştiinţaţi. Noi privim rezolvarea reclamaţiilor prealabile şi a petiţiilor ca o parte importantă din procesul de îmbunătăţire al serviciilor poştale.

Credem că cel mai eficace şi rapid mod de rezolvare a reclamaţiilor prealabile şi a petiţiilor este acela de a rezolva reclamaţia prealabilă sau petiţia în punctul în care serviciul poştal a fost furnizat.

Reclamaţiile prealabile şi petiţiile, pot fi depuse, în mai multe moduri:
- personal, prin viu grai sau în scris, la orice oficiu poştal sau altă entitate poştală;
- pe cale poştală – prin scrisoare adresată subunităţii poştale;
- electronic, e-mail la adresa: infopost@posta-romana.ro; pe website: www.posta-romana.ro;

- telefonic: Infopost
021/ 9393 din Bucureşti;
021/ 9393111 din ţară.

- în scris, la Directorul General al Poştei Române la adresa - Bdul. Dacia nr. 140, sector 2, cod poştal 020065, Bucureşti.
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
Ares-3, moderator
Multumesc mult pentru raspuns, o seara buna !
Pentru putin, sper sa va fie de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ne putem adresa procurorului general al romaniei? FBI FBI Dorim sa ne adresam cu o scrisoare procurorului general al Romaniei si de aceea dorim sa avem adresa si prin ce variante avem sansa sa fie primita . (vezi toată discuția)
Furt de identitate si frauda dece84 dece84 Buna ziua! Am nevoie de ajutor si sfaturi int-o speta mai complexa. Sunt cetatean roman. locuiesc in Oradea. Am primit in urma cu cateva luni, la adresa de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta uremoas neluraducanu neluraducanu Va rog cum sa procedez pentru a obtine o adeverinta pentru casa de pensii de la UREMOAS intreptindere ce nu mai exista.Am gasit un sediu si un numar de ... (vezi toată discuția)