avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate Intreprindere individuala

As vrea sa imi fac o intreprindere individuala cod caen 4652 - Comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii pt a cumpara placi de baza pt jocuri de noroc din Italia urmand sa le vand in Romania.La cumparare mi se va elibera factura dar in romania le pot vinde fara factura sau trebuie obligatoriu sa eliberez factura sau bon fiscal....si cum se tine mai exact contabilitatea in cazul asta k sunt cam in ceata.
Va multumesc anticipat pt rasp.
Cel mai recent răspuns: bubulina333 , utilizator 20:46, 30 Septembrie 2010
cel mai bine ar fi sa apelati la un contabil pentru lamuriri, ca asa aveti certitudinea ca procedati corect, pe forum nu se pot explica toate detalile!
Cu sigurantza voi merge la unul dar cum momentan nu ma aflu in romania as vrea sa aflu mai multe detalii pana ajung si pot merge sa aflu exact ce si cum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma pt import placi de baza jocuri de noroc bubulina333 bubulina333 Buna seara, As dori sa stiu ce fel de firma si ce autorizatii imi trebuiesc pt a importa placi de baza pt jocuri de noroc,mentionez k nu vreau sa fac sala de ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanta ? titi77 titi77 buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu o problema! asi dori sa aflu care este suma minima pentru care se poate emite o factura, chitanta si nu bon fiscal si care ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura sua in contabilitate Grievous Grievous Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie : Intreprindere familiala (neplatitor de TVA) doresc sa achizitionez anumite parti componente pentru ... (vezi toată discuția)