avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diferite situri afiseaza informatii cu caracter privat ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diferite situri afiseaza informatii cu caracter privat al persoanelor fizice autorizate

Este legal sa imi apara adresa, numarul de mobil dupa o cautare simpla doar pentru simplul fapt ca sunt pers. fizica autorizata pe diferite siteuri?
Cel mai recent răspuns: bmihai , utilizator 12:53, 4 Octombrie 2010
faptul ca sunteti PFA nu sunt date cu caracter personal, ci sunt informatii publice!
Multumesc de raspuns.

Nu inteleg de ce trebuie ca datele persoanelor fizice autorizate trebuie sa fie publice. In fond, cum zice si numele, e vorba de persoane fizice. Legea ar trebui schimbata in sensul asta (dupa parerea mea, evident).
Asa am patit si eu, dar le-am scris ca sa stearga de urgenta informatiile respective, ca nu am autorizat pe nimeni sa le faca publice, in caz contrar ii voi da in judecata. In plus erau si publicate gresit (adresa, codul fiscal) si am zis ca imi dauneaza activitatii mele. Daca are cineva nevoie sa imi verifice credibilitatea, il indrum personal la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)
Pfa date personale publicate online coma4ever coma4ever Buna ziua, Dand un google search azi la numele meu pe net , am observat ca toate datele mele de pfa apar publice pe mai multe siteuri gen datefirme.ro etc ... (vezi toată discuția)
Stergere nume publicatii online mihaitanase566 mihaitanase566 In urma cu vreo 6 ani, am primit in urma unei infractiuni, 2 ani cu suspendare cu supraveghere. Focul tineretii si anturajul prost m-au adus in aceasta ... (vezi toată discuția)