avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA date personale publicate online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA date personale publicate online

Buna ziua,
Dand un google search azi la numele meu pe net , am observat ca toate datele mele de pfa apar publice pe mai multe siteuri gen datefirme.ro etc (inclusiv CUI). Nu am fost anuntat/informat de aceasta treaba in nici un mod si din cate stiu un PFA e persoana fizica NU firma.
Ce pot sa fac ... in cazul in care dupa ce ii atentionez (rog sa ma scoata de acolo) inca apar la ei.
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
coma4ever, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 15:42, 18 Ianuarie 2013
Si informatiile despre pfa sunt publice, (fara cnp) pentru ca difera de statutul si patrimoniul persoanei fizice.
Bun, dar cu aceste date oricine isi poate face o stampila si sa emita facturi in numele meu. Si cunosc un caz care o patit-o exact asa.
dar in acelasi timp un posibil partener al dvs trebuie sa va poata verifica daca datele pe care i le furnizati sunt adevarate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferite situri afiseaza informatii cu caracter privat al persoanelor fizice autorizate cysun cysun Este legal sa imi apara adresa, numarul de mobil dupa o cautare simpla doar pentru simplul fapt ca sunt pers. fizica autorizata pe diferite siteuri? (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)
Achizitie online ue adriantompa adriantompa Buna ziua, sunt un PFA (norma de venit cod caen 6202, neplatitor de TVA). In perioada februarie - aprilie, am achizitionat niste jocuri ptr baiatul meu de ... (vezi toată discuția)