avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Magazinul AvocatNet - perioada de vacanta 21 decembrie ...
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Magazinul AvocatNet - perioada de vacanta 21 decembrie 2007 - 7iuanuarie 2008

Echipa magazinului AvocatNet va intra in vacanta in perioada 21 decembrie 2007 - 7 ianuarie 2008. In aceasta perioada nu se vor face livrari la comenzile din magazinul AvocatNet.

Pentru comenzile care au loc in aceasta perioada, echipa AvocatNet va face livrarile incepand cu data de 8 ianuarie 2008.
Pentru cartile care au mentiunea "IN STOC" se mai pot face livrari pana la data de 21 decembrie 2007.

In perioada sarbatorilor, siteul AvocatNet va fi actualizat zilnic, mai putin in zilele de 25 si 26 decembrie 2007. Vom publica in perioada urmatoare legislatia care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2008.

Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati.

Sarbatori Fericite!
Echipa AvocatNet
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2007
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 15:14, 20 Decembrie 2007
si eu va urez sarbatori fericite la toata echipa;) si multe realizari in anul ce o sa vina.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema site.ro mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)
Tva pe vinzari terenuri vittorio1 vittorio1 Buna ziua.Am si eu o nelamurire ,drept pentru care apelez la staff-ul vostru de profesionisti. In ianuarie 2008 ar trebui sa cumpar de la o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Amenda de la financiar mady_dd mady_dd Buna ziua. Imi pare rau ca nu am aflat mai devreme de acest site, deoarece de catevaluni de zile ma confrunt cu o problema la care nu reusesc sa ii dau de ... (vezi toată discuția)