avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ancheta sociala pentru programul \"Bani de liceu\"?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ancheta sociala pentru programul "Bani de liceu"?

Este necesară o adresa oficiala de la şcoli, catre primării pentru intocmirea anchetei sociale care se cere la dosarul copilului care solicita " Bani de liceu" ?
Cel mai recent răspuns: kormi , utilizator 20:54, 2 Octombrie 2010
Nu. Va prezentati si solicitati o adeverinta privind bunurile cu care figurati in registrul agricol si specificati ca e necesara fiului/fiicei X pentru programul "bani de liceu".
V-ar usura munca o solicitare in scris, cu tabelul nominal a solicitantiolor, anexat.
Conform Ordinului MECT, este obligatoriu efectuarea anchetelor sociale, in vederea evaluarii eligibilitătii cererilor depuse, dar nu este specificat modul de colaborare intre scoali si autoritatea tutelera din cadrul primariilor. Din aceasta cauza de multe ori solicitantii cer sau nu cer acest document, si ca urmare dosarul va fii complect sau incomplect, cand ajunge in fata comisiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15 ani si degeaba (cercetat pentru furt) Maryane32 Maryane32 Fiul meu are 15 ani si de curand am aflat ca a fost implicat in o spargere de magazin undeva la tara.Au fost altii care au intrat de mai multe ori si au ... (vezi toată discuția)
Gdpr privind furnizarea de date cu caracter personal Ciorascu84 Ciorascu84 Buna ziua.. Urmeaza sa inchei un protocol de colaborare cu o firma de transport in comun; firma imi cere un tabel cu datele personale ale elevilor (nume, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cutepov cutepov Buna ziua.Am citit pe anumite site-uri ca la dosarul de ICC este necesar si rezultatul anchetei sociale,am si eu ceva nelamuriri1Mie mi-au acceptat dosarul si ... (vezi toată discuția)