avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale desfiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

desfiintare societate comerciala

Am infiintat o societate comerciala in anul 2009, mentionez ca nu am avut niciodata activitate pe aceasta firma cum fac sa scap de ea?
- de unde iau hotararea AGA
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
navi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 09:56, 1 Octombrie 2010
Buna ziua,
Pai daca sunteti la zi cu datoriile catre Fisc, puteti opta pentru varianta desfiintarii voluntare.
Mai intai trebuie luata o Hotarare AGA de dizolvare voluntara, se intocmeste dosarul de mentiuni (adica, pe scurt, se completeaza Cererea si se adauga Hotararea AGA + Anexa Contor de cuvinte) si se deupune la Registrul Comertului.

Mai multe informatii puteti gasi pe [ link extern ] >
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2010
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune cererea de dizolvare a srl? Sorin_mn Sorin_mn Unde poate solicita dizolvarea societatii, la registrul comertului sau la tribunal? Multumesc (vezi toată discuția)
Urgent model hotarare dizolvare si lichidare simultana srl asociat unic elina24 elina24 buna seara, am si eu o problema, am un SRL asociat unic si doresc sa il dizolv si lichidez simultan conform art. 235, dar am inteles ca am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Plec din tara. ce fac cu firma? mishums mishums Buna ziua. Vreau sa plec din tara pentru o perioada nedeterminata, si sunt administratorul unei firme. Nu are angajat. Are datorii si de recuperat bani. Care ... (vezi toată discuția)