avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DREPTURILE TATALUI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DREPTURILE TATALUI

Am o fetita de 4ani,nu sunt casatorit cu mama ei si nici nu am fost vreodata. Fetita este recunoscuta si are in certificatul de nastere numele meu. Nu sa pus niciodata problema custodiei pana acu , intelegandu-ne amiabil si participand activ la cresterea copilului. De doi ani mama copilului a inceput sa plece sa lucreze in strainatate , fetita fiind in grija mea si a bunicilor. Vreau sa stiu si eu daca mama fetitei se casatoreste si se stabileste in strainatate,poate sa i-a copilul din tara fara acordul meu? La cresterea fetitei participa deasemenea si parintii mamei(bunicii din partea ei).
Cel mai recent răspuns: gambilero , utilizator 14:57, 1 Octombrie 2010
Ce drepturi legale are mama acum asupra copilului, daca are numele meu in certificatul de nastere? Poate sa schimbe numele fetitei fara acordul meu? Daca se casatoreste in strainatate si isi planuieste sa i-a si copilul acolo, poate sa o faca fara acordul meu? Ea e convinsa ca poate sa faca asta si nu mi se pare normal sa-mi duca copilul intr-un loc unde eu nu pot sa il vad decat foarte rar.(din cauza distantei f mari). Ce pot sa fac sa fiu sigur ca nu se intampla asta? Help please.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui gambilero gambilero Ce drepturi legale are mama acum asupra copilului, daca are numele meu in certificatul de nastere? Poate sa schimbe numele fetitei fara acordul meu? Daca se ... (vezi toată discuția)
Incredintare ,minor ioanina_dima ioanina_dima Buna ziua! Am si eu urmatoarea intrebare: o prietena a fost plecata din tara timp de 5 ani.....in acest timp fetita ei a ramas la bunicii de pe tata....acestia ... (vezi toată discuția)
Acord plecare strainatate tata pentru copil viomag viomag buna ziua. sunt tatal unei fetite de 4 ani, am drept de vizita prin hotarare judecatoreasca( copil din afara casatoriei), merg des la fetita mea iar mama ... (vezi toată discuția)