avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

buna,
am si eu o intrebare: in anul 2010 am avut 20de zile fara plata si 6 luni de concediu medical.Am reinceput munca la data de 1 august 2010.
in codul muncii, se precizeaza ca zilele de concediu de odihna sunt proportionale cu durata efectiv lucrata. eu am 21 de zile de concediu de odihna in 12 luni si in cazul anului acesta o sa beneficiez de concediul aferent celor 5 luni lucrate?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaela_358 , utilizator 11:09, 1 Octombrie 2010
Bineinteles.
Multumesc pentru lamurire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar zile concediu de odihna mincinosul mincinosul Buna seara, am 9 ani vechime in munca , si doresc sa aflu cite zile de concediu de odihna am dreptul in cazul in care relatiele mele de munca cu firma la care ... (vezi toată discuția)
Diminuarea concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei Este legal sa se diminueze concediul de odihna daca ai avut mai mult de 15 zile de concediu medical? Cate zile de concediu medical ar trebui sa ai intr-un an ... (vezi toată discuția)
Concediu ptr angajat proaspat hdh hdh buna,pe 12 iunie am revenit la lucru din concediu de maternitate de 2 ani...intrebarea mea ar fi cand am dreptul la concediu de odihna?mersi mult (vezi toată discuția)