Art. 145. C.Mun
(2) Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste in contractul individual de munca, cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic
Puteti beneficia de CO proportional cu activitatea prestata anul acesta(daca nu aveti codite din anii precedenti CCC).:)
mersi de raspuns...deci sa inteleg asa...mi-a fost facut un act aditional in contractul de munca...referitor la salar,la zile de concediu a ramas tot atat 21 zile/an..deci beneficiez de 1.75 de zile /luna...asta inseamna ca de exemplu in 12. august voi lucra de 2 luni la firma si pot lua 3 zile libere?adica concediu?eu asa am inteles si de aceea am si intrebat aici pe forum ,ca doar dupa un an de lucru am dreptul la concediu de odihna...
Nu este necesar sa lucrati un an intreg pentru a putea beneficia de CO.:)Asa cum am mentionat si-n postarea anterioara, in conformitate cu C.Mun, concediul se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Concediu odihna
maya28
buna ziua. in iunie 2013 ma reintorc la servici, dupa 2 ani in concediu de maternitate. as vrea sa stiu la cate zile de concediu de odihna am dreptul dupa ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna
Utu2010
Buna dupa ce mi sa terminat concediu maternal si ma intorc la munca Dupa cat timp am dreptul la CO ? va rog daca puteti sa imi dati si un articol lege unde ... (vezi toată discuția)