avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

daca in contractul de munca este stipulata o diurna de 50 euro la zi si plata se face la km cum trebuie sa procedez sa mi recapat dreptul de ami lua diurna intreaga? va multumesc
mai precizez ca mi s a impus sa mi dau demisia in termen de 3 zile daca nu imi desface contractul de munca disciplinar fara motive intemeiate spunind ca nu mai are nevoie de prestatia mea .ce sa fac in cazul asta ? multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
baltag, utilizator
Cel mai recent răspuns: baltag , utilizator 21:01, 3 Octombrie 2010
Pentru diurna faceti cerere in 2 exemplare cu nr de inreg.conform contractului de munca,in conditiile in care aveti acte doveditoare.In ceea ce priveste demisia dvs solicitate cred ca vorbim de conduita abuziva a angajatorului.Daca nu mai are nevoie de prestatia dvs sa va desfaca contractul de munca cu preavizul care se impune,ca sa beneficiati de somaj.Atentie la predarea bunurilor care le aveti in gestiune ca sa nu vi se insceneze ceva neplacut ,pentru ca este la moda.
Cred ca trebuie sa va cautati un loc de munca mai sanatos si cu oamenii normali.
va multumesc foarte mult pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara respectarea preavizului ioana5050 ioana5050 Buna seara! Sunt angajata la un magazin de haine. Lucrez acolo de o luna un pic, am contract pe 3 luni si totodata am stipulat ca trebuie sa respect termenul ... (vezi toată discuția)
Demisie director societate comerciala ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Din nou am nevoie de ajutorul Dvs. Daca detin functia de Director intr-o societate comerciala, se poate sa imi dau demisia la zi, fara sa stau in ... (vezi toată discuția)
In legatura cu litera i din codul muncil ANAMARIA1996 ANAMARIA1996 BUNA SEARA IN URMA CU CATEVA ZILE AM FOST AMENINTATA DE CATRE ANGAJATOR CU DESFACEREA CONTRACTULUI DE MUNCA CU LITERA I DEOARECE , IAM PREZENTAT DEMISIA MEA CU ... (vezi toată discuția)