avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinera la bloc pentru bebelusi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinera la bloc pentru bebelusi

Buna ziua, am un bebelus de 5 luni, cand s-a nascut l-am anuntat la administratorul de bloc insa raspunsul a fost sa mai asteptam.
Intrebarea mea este daca exista o reglementare in acest sens, de la ce varsta trebuie anuntat...pentru ca exista si vecini "binevoitori":"> si nu vreau sa generez discutii
.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:47, 1 Octombrie 2010
Bebelusul este o persoana, una foarte importanta si mult astepatat in familie. Iar orice persoana este trecuta la cheltuielile de intretinere daca locuieste mai mult de 15 zile in bloc.
Asadar parintii trebuie sa declare la asociatie imediat ce au adus copilul de la maternitate. Administratorul trebuie sa-l treaca la intretinere chiar din prima luna daca a fost adus inainte de data de 15 sau din luna urmatoare daca a fost adus dupa data de 15.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bebelus trecut la intretinerea la bloc andrea_palko andrea_palko Buna seara, Intrebarea mea este: de la ce varsta se trec nou nascutii la intretinerea la bloc? Exista vreo lege care sa reglementeze acest aspect? Multumesc. (vezi toată discuția)
Declararea persoanelor la asociatie hd_carmen hd_carmen [u]as vrea un raspuns urgent si autorizat as vrea un raspuns autorizat in legatura cu termenul de declarare al persoanelor la asociatie mentionez ca plata ... (vezi toată discuția)
Trecerea nou-nascutului la intretinere bibic bibic buna ziua as dori sa stiu si eu daca un copil nou nascut plateste la asociatie femeia de serviciu si curenrul pe scara timp de in an ? va multumesc (vezi toată discuția)