avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... licenta software autodesk
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

licenta software autodesk

as dori sa cunosc daca se poate transfera/vinde licenta de utilizare software autodesk, de catre o societate comerciala, aflata in imposibilitatea derularii activitatii catre pfa, reprezentat in acest caz de administratorul societatii. multumesc.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:27, 6 Octombrie 2010
In principiu da.
Buna ziua,

Trebuie mai intai sa vedeti daca termenii licentei acordate de catre AUTODESK companiei, prevad posibilitatea cesionarii drepturilor si obligatiilor licentiatului(a se vedea prevederile EULA pentru licenta respectiva).

Totusi, eu sunt sceptic ca AUTODESK-ul ar permite un asemnea transfer.

Vedeti totusi continutul EULA, iar in cazul in care nu reiese clar ca ar fi posibil un asemenea transfer, va sfatuiesc sa adresati o intrebare AUTODESK-ului.

PS: EULA=End User License Agreement
Nu. Licentele respective nu sunt transferabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licente software contaalexandru contaalexandru Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: Daca am preluat calculatoarele de la o societate comerciala (care avea licente software), licentele sunt valabile in ... (vezi toată discuția)
Licenta la windows w0lfshad3 w0lfshad3 E pe user, pe calculator, pe firma, pe ce? (vezi toată discuția)
Transfer - semnificatie juridica, implicatii drcretoiu drcretoiu Am cumparat o licenta de software, pe firma. Doresc instalarea acestei licente pe un computer al altei firme (in aceeasi locatie). In contractul de licenta ... (vezi toată discuția)