avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Solutia instantei intr-un litigiu avand ca obiect ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Solutia instantei intr-un litigiu avand ca obiect plangere contraventionala

Buna ziua,
Am depus o plangere si sa inceput un proces civil inpotriva politiei ilfov pt ca mi-a luat permisul pe nedrept. Si presedinta dupa ce am fost la primul proces mi-a zis sa ma uit pe site Joi adica ieri. Azi cand am intrat apare urmatoarea solutie :

Amână pronunţarea la data de 29.09.2010,pentru când respinge plângerea formulată de plângerea formulată de petentul Dragoş-Adrian împotriva procesului-verbal seria CC nr. 511248/25.05.2010 întocmit de intimatul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 29.09.2010.

Imi poate explica cineva va rog am castigat am pierdut ? Trebuie sa fac recurs ? Nu inteleg e scris anapoda . Multumesc
Avand in vedere textul citat, plangerea impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei pe care dvs a-ti formulat-o a fost respinsa. In concluzie, a-ti pierdut. Urmearaza sa promovati recurs in 15 zile de la comunicare.
Multa bafta!
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva hotararii irevocabile, predare permis de conducere klaussss klaussss acum 6 luni mi s-a luat permisul de conducere ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni , o trecere de pietoni pusa in statia de autobuz,problema este ... (vezi toată discuția)
Comunicarea hotararii judecatoresti gdla gdla Buna ziua, Am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie. In data de 23 martie apare pe site (just portal) ca plangerea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Proces castigat cu brigada rutiera antidote antidote Buna seara Brigada de Politie Rutiera impreuna cu firma ILCOR mi-au ridicat masina din Sectorul 6, actiune in urma careia am fost amendat cu 120 lei, mi ... (vezi toată discuția)