avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social garsoniera subiect partaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social garsoniera subiect partaj

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate inregistra sediu social pentru SRL intr-o garsoniera care este subiect de partaj intr-un proces de divort. Specific ca garsoniera este pe numele sotului insa s-a hotarat ca sotia sa ramana cu garsoniera si in schimb sa plateasca 50% din valoarea casei. In cazul in care se va face sediu social acolo cine va fi locator (dpdv al garsonierei) , daca dna. nu si-a achitat inca datoria de 50% din valoarea casei, cine are dreptul sa semneze contractul de inchiriere? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: viorel_dn , utilizator 12:57, 7 Octombrie 2010
Va fi cel care la data incheierii acordului, detine dreptul de proprietate. Sentinta la partaj a fost pronuntata ? Este definitiva ? Cine a hotarat ca d-na sa achite 50 % ?
Daca nu sunt divortati, si nu este stabilit cine si cu ce ramane, este necesar acordul ambilor soti .
Divortul a fost pronuntat de asemenea si partajul , s-a primit si hotararea judecatoreasca definitiva prin care dna. a ramas cu bunul respectiv si prin care trebuie sa plateasca cei 50%.
As dori sa stiu daca intr-un final dna. are drept de semnatura in contractul de inchiriere ? dar in varianta contract de comodat? Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pentru impozitul pe cladiri cu activitatea doar la terti imobiliare imobiliare Ce cuprinde dosarul pentru stabilirea impozitului pe cladiri daca la ORC apare sediu social si punct de lucru, dar activitatea se desfasoara doar la terti si ... (vezi toată discuția)
Donatie/vanzare a partii de proprietate ce-mi revine, proprietatea fiind comuna cu sotul meu. Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, Impreuna cu sotul meu detinem proprietatea asupra unei garsoniere. Dorim sa divortam de comun acord, la notar dar inainte de aceasta, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Cui ii ramane casa? catalinap76 catalinap76 Buna ziua! Am o nelamurire, va rog sa ma luminati un pic si pe mine. Am achitizionat o casa, impreuna cu sotul meu in luna mai anul curent (o garsoniera mai ... (vezi toată discuția)