zz-man a scris:
Eu am lucrat aproape 2 ani ca avocat şi am renunţat întrucât am fost foarte dezamăgit de această meserie în care clienţii vin aproape numai la cei în vârstă. Este o meserie nesigură şi foarte solicitantă - trebuie să alergi tot timpul între instanţe/ parchete.
Categoric e mult mai bine ca înainte.
Iar voi cei care credeţi că avocatura este o mană cerească vă sfătuiesc să vă gândiţi de două ori înainte. Nu uitaţi că serviciul la stat este sfânt şi îţi poate aduce cu timpul şi o pensie sigură.:)
V-as ruga sa nu mai generalizati. Experienta si parerile descrise va apartin, iar concluzii de genul "munca la stat e sfanta"... credeam ca au disparut de mult! Ca sa mentin tonul, nu uitati ca un avocat colaborator are venit constant si sigur de la o luna la alta, si chiar foarte bun as zice, iar pensia e din sistemul propriu. Nu cred ca cineva isi inchipuie ca avocatura e mana cereasca, dar nici concluzii intr-atat de negativiste ca cea de mai sus nu mi se par corecte. Cum am spus, e parerea dvs si v-o respect, dar eu pot sa afirm ca va inselati. Probabil ca n-ati cunoscut avocatura frumoasa si atunci e de inteles. Va rog numai sa nu generalizam, nici unii, nici altii.