Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea situatie. Orice sfat este bine venit pentru ca in acest moment nici nu stiu de unde si cu ce sa incep.
Parintii s-au despartit, tatal s-a recasatorit si intre timp a cumparat un apartament.
Tatal a murit, in urmare apartamentul se impartre intre mine si mama vitrega, care nu doreste sa il vanda si ma tot amageste de cativa ani ca imi va da niste bani. Ea momentan este plecata din tara.
Succesiunea nu s-a dezbatut.
Mie nu imi trebuie apartamentul, imi trebuie o suma de bani, contravaloare cotei, pe care din cate observ mama vitrega nu este dispusa mi-o dea. Dansa sustine ca apartamentul valoreaza maxim 10000euro si este un apartament cu 3 camere confort 2 situat in petrila.
Va multumesc pentru raspunsurile dvs, insa tot nu m-am lamurit cu ce am de facut.
Impartirea mostenirii
camyyb
buna seara..mama e recasatorita iar urma acestea casnicii a avut un alt fiu.noi suntem 2 frati vitregi.tatal vitreg de putin timp a decedat,lasand in urma un ... (vezi toată discuția)
Mostenire
olympya
buna ziua!
va rog ,sa ma lamuriti intr-o problema legata de o succesiune.Este vorba de casa bunicilor (bun comun) si cei doi copii ai lor.Bunicul si unul din ... (vezi toată discuția)