avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj daca sunt student
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj daca sunt student

Buna ziua! Sunt studenta la zi, in anul 3 la universitate de stat, dar nu sunt la buget, si nu am fost niciodata.In tot acest timp am lucrat cu norma intreaga, am doi ani si cateva luni de vechime. Din pacate firma e pe punctul de a face restructurari si va da o parte din angajati in somaj. Doresc sa stiu daca beneficiez de ajutorul de somaj, in conditiile in care eu mai sunt inca studenta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelina19 , utilizator 12:52, 6 Octombrie 2010
Va multumesc din suflet pentru aceste informatii!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj costicul costicul O prietena a lucrat la o firma din data de 03.11.2010 -11.03.2011 cu norma intreaga iar din 12.03.2011-01.10.2013 cu jumatate de norma. Beneficiaza de somaj? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si venituri din inchirierea unui imobil nirdoc nirdoc Intrebarea este urmatoarea : am dreptul ( conform Legii 76/2002 si Normelor metodologice de aplicare) la INDEMNIZATIE de somaj in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj dupa absolvirea facultatii daca pe timpul studiilor am intrat in somaj conf art 65 c. muncii? Maior_Renata Maior_Renata As dori sa aflu daca beneficiez de indemnizatie de somaj in cazul in care sunt proaspata absolventa de studii superioare. In timpul facultatii am lucrat dar ... (vezi toată discuția)