avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ciudat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ciudat

azi mi s-a intamplat o chestie ciudata. m-a sunat cineva spunand ca este un angajat cosmote si ca pe factura mea au aparut ceva apeluri internatiuonale si ca voi avea de platit 200€.Toate astea datorate unei erori din calculatorul lor.M-a pus sa formez un numar, si sa sun, iar apoi spunea ca se rezolva problema.Apoi a zis sa formez din nou ceva numar, care la sfarsit avea ultimele 6 cifre din codul numeric.Asta a fost tot dar apoi, surpriza. Am primit un mesaj cum ca eu am reincarcat un numar de telefon cu 5 euro.Asta imi apare si la cost suplimentar.Poate cineva sa imi explice daca aceasta treaba este adevarata.Si daca nu, cum se face ca a reusit sa transfere credit?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:27, 2 Octombrie 2010
Ati fost escrocat.
Daca sunati la firma de telefonie mobila veti afla ca nu v-a sunat nici un reprezentant de-al firmei.
Puteti depune plangere la politie, desi valoarea e relativ mica ( 5 euro) poate s-au mai depus si alte plangeri si impreuna cu acelea se va reusi sa se gaseasca faptuitorii.
De obicei sunt retele de infractori ( unii si din penitenciar) care savarsesc asemenea fapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari tel cu nr privat angelrain angelrain primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este ... (vezi toată discuția)
Obtinere apeluri primite cosmote ElisaDiRivombrosa ElisaDiRivombrosa Buna ziua, As avea o problema in legatura cu cei de la Cosmote. Problema mea este urmatoarea: Din motive personale, am neaparata nevoie de un listing cu ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)