azi mi s-a intamplat o chestie ciudata. m-a sunat cineva spunand ca este un angajat cosmote si ca pe factura mea au aparut ceva apeluri internatiuonale si ca voi avea de platit 200€.Toate astea datorate unei erori din calculatorul lor.M-a pus sa formez un numar, si sa sun, iar apoi spunea ca se rezolva problema.Apoi a zis sa formez din nou ceva numar, care la sfarsit avea ultimele 6 cifre din codul numeric.Asta a fost tot dar apoi, surpriza. Am primit un mesaj cum ca eu am reincarcat un numar de telefon cu 5 euro.Asta imi apare si la cost suplimentar.Poate cineva sa imi explice daca aceasta treaba este adevarata.Si daca nu, cum se face ca a reusit sa transfere credit?
Ati fost escrocat.
Daca sunati la firma de telefonie mobila veti afla ca nu v-a sunat nici un reprezentant de-al firmei.
Puteti depune plangere la politie, desi valoarea e relativ mica ( 5 euro) poate s-au mai depus si alte plangeri si impreuna cu acelea se va reusi sa se gaseasca faptuitorii.
De obicei sunt retele de infractori ( unii si din penitenciar) care savarsesc asemenea fapte.