avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Exista un regim special pt vanzarea placi de baza ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Exista un regim special pt vanzarea placi de baza jocuri de noroc?!?

Imi puteti spune daca in Romania se pot vinde placi de baza pt jocuri de noroc(aparate)pe bon fiscal sau exista vreun regim special si pot fi vandute doar societatilor care au ca domeniu de activitate jocurile de noroc??
Cel mai recent răspuns: ContSters168365 , utilizator 06:47, 4 Octombrie 2010
Doar societatilor ce au ca domeniu de activitate jocurile de noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala bubulina333 bubulina333 As vrea sa imi fac o intreprindere individuala cod caen 4652 - Comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii pt a cumpara ... (vezi toată discuția)
Activitatea comerciala iovitadrian iovitadrian m-am decis sa infiintez o PF dar am o nedumedirere la care nu-i gasesc raspuns.daca aleg vanzator ambulant (produse nealimenetare) pot desfasura activitatea in ... (vezi toată discuția)
Documente necesare si unele nelamuriri in activitatea unui service it syladrian syladrian Buna! Administrez un SRL nou infiintat cu domeniul principal de activitatea reparatii calculatoare si echipamente periferice, in special servicii prestate ... (vezi toată discuția)