avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caz - Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caz - Partaj

Buna ziua, as dori o parere legala in urmatorul caz:
procesul de divort fiind pe rol, fostul sot si-a infiintat o firma de care nu a pomenit in instanta, mintind ca nu are nici un venit. In urma acestui lucru a fost stabilita pensia alimentara, pentru un copil de 5 ani, in cuanutm de 140 Ron. Nu am facut partajul bunurilor in urma sentintei ramase definitive, ce se poate face in acest caz? Deasemenea vreau sa stiu cum pot face ca pensia alimentara a copilului sa fie conform veniturilor pe care le realizeaza. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: marlyne , utilizator 20:42, 8 Octombrie 2010
Buna ziua din nou, cred ca nu m-am facut inteleasa , aceasta firma a facut-o in timpul procesului de divort, deci fara stirea mea, iar in instanta cand a fost intrebat daca are venituri a spus ca nu. As vrea sa stiu de ce nu am castig in ceea ce priveste partajul?
Va multumesc pentru lamuriri..............................................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara si partaj LidiaSchechter LidiaSchechter Parintii nostri au divortat acum 15 ani si nu au facut partaj de bunuri si nici nu au stabilit o pensie alimentara pentru noi doi copii. Din pacate mama ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort ionelazibi_94 ionelazibi_94 sunt divortata din 2011 dar nu am facut partajul bunurilor comune pana in prezent.doresc sa stiu daca pot cere partaj si in privinta firmei detinuta de fostul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vio77 vio77 Fostul meu sot este paltitor de pensie alimentara din martie 2008.Divortul s-a pronuntat in 31.10.2008.in hotararea de divort s-a stabilit o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)