In cazul in care m-am autodenutiat ,am solicitat firmei sa ma reprimeasca la lucru pentru recuterare daunelor create prin delapidare suma destul de mare colaborare cu anchetatorii , fara antecedente penale citi ani de puscarie risc ? Am dat declaratie la politie in care am recunoscut fapta ce urmeaza ?
Nu prea se intampla ca o societate comerciala careia i-a fost cauzat un prejudiciu,prin activitate infractionala,chiar daca recunoscuta de cel care a savarsit-o, sa nu desfaca contractul de munca persoanei vinovate.
Motive pot fi lipsa de incredere in persoana respectiva, suspiciunea ca este posibil sa se comporte de aceiasi maniera aducatoare de prejudicii,sa afecteze in continuare imaginea firmei,etc.
Ancheta penala
k1980
Buna ziua,
acum cateva zile am fost chemat la sectie sa raspund unei declaratii date in potriva mea de catre un individ, care a delapidat firma la care lucra ... (vezi toată discuția)
Delapidare
jwl
Buna ziua,
Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)