avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de urmas

daca m am maritat si port numele sotului si mai am un an de facultate,mai pot lua pensia de urmas?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:33, 3 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este nicio legatura intre faptul ca v-ati maritat si pensia de urmas de care beneficiati. Daca aveti sub 26 de ani, va aflati in continuarea studiilor si nu realizati dintr-o activitate profesionala venituri brute lunare mai mari de o patrime din salariul mediu brut pe economie, veti beneficia in continuare de pensie de urmas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt maritata mai am dreptul la pensie de urmas? ContSters218175 ContSters218175 Sunt studenta, mai am un an de master si sunt si casatorita de 2 ani, pana acum am luat pensie de urmas si acum s-a produs asa o incurcatura cineva imi spune ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas maryan27 maryan27 Buna ziua. Numele meu este Marian. Tatal sotiei mele a decedat in urma cu aprox. 5 ani. Noi suntem casatoriti de 3 ani. In prezent sotia frecventeaza ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas D@nutzu D@nutzu Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la pensia de urmas, am inteles ca pensia de urmas se sisteaza in momentul in care incepi sa lucrezi cu carte de ... (vezi toată discuția)