avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concubinaju
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concubinaju

am fost casatorit timp de 16 ani,am divortat legal dar am trait in concubinaj 5 ani,neam despartit ia are un apartament optinut in urma divortului eu o casa facuta in timpu concubinajului,am vrun drept la apartamentu in care a ramas ia acum? dar ia poate avea vrun drep la casa?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:26, 2 Octombrie 2010
partajul l-ati facut? daca l-ati facut si in urma unei hotarari judecatoresti apartamentul i-a fost atribuit fostei sotii atunci nu aveti niciun drept.
Nu. Apartamentul obtinut urmare a divortului este bunul ei!
cotabitaeugenia a scris:

am fost casatorit timp de 16 ani,am divortat legal dar am trait in concubinaj 5 ani,neam despartit ia are un apartament optinut in urma divortului eu o casa facuta in timpu concubinajului,am vrun drept la apartamentu in care a ramas ia acum? dar ia poate avea vrun drep la casa?

dvs nu aveti niciun dreèpt la apartamentul obtinut de ea in urma divortului, in schimb daca dvs impreuna cu ea, in timpul concubinajului, v-ati cumparat/construit o casa, ea daca aduce probe ca a contribuit cu bani la cumparare/construire, poate sa se ridice cu pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile fostei concubine asupra autovehiculului cumpãrat în timpul concubinajului sangerik sangerik buna am si eu o intrebare, am trait in concubinaj timp de 3 ani si acuma neam despartit in acesti 3 ani mi-am cumparat o masina care este pe numele eu ... (vezi toată discuția)
Relatie- concubinaj ionutpiticu ionutpiticu Buna ziua !! Doresc sa stiu dupa o relatie sa spunem concubinaj de 2 ani si 7 luni. noi de la inceputu relatiei am lucrat in italia si tot de la inceput am ... (vezi toată discuția)
Evacuare zeciualex zeciualex poate sa-mi spuna cineva daca dupa divort pot cere evacuarea fostei sotii din casa care am dobandit-o inainte de casatorie dar care intre timp am mai construit ... (vezi toată discuția)