poate sa-mi spuna cineva daca dupa divort pot cere evacuarea fostei sotii din casa care am dobandit-o inainte de casatorie dar care intre timp am mai construit impreuna cate ceva si ea a deschis proces de partaj ?
am obtinut o casa prin uzucapiune in timpul concubinajului dupa care am mai construit cate ceva pe aceasta proprietate dupa care ne-am casatorit. in urma divortului mi-a facut actiune in evacuare si totodata o alta actiune de partaj. iar eu vreau sa introduc actiune in evacuarea ei pana la procesul de partaj unde sustine ca ea a construit tot pe proprietatea mea
daca imobilul si terenul l-am dobandit inainte de casatorie construind o parte de casa in concubinaj, ce sanse asi avea dupa divort sa o evacuez pe fosta sotie daca instanta i-a atribuit custodia copilului minor ea mai avand si alt imobil, deci ar avea unde sa locuiasca. va multumesc
Evacuare
zeciualex
ce sanse am in urma divortului sa evacuez fosta sotie din casa avad in vedere ca imobilul si terenul au fost dobandite de mine inainte de casatorie,cu ea ... (vezi toată discuția)
Evacuare
albugabriela
daca in urma divortului fostul sot ma poate evacua din casa casa si terenul fiind dobandite de el inainte de casatorie iar o parte din casa a fost facuta in ... (vezi toată discuția)