daca in urma divortului fostul sot ma poate evacua din casa casa si terenul fiind dobandite de el inainte de casatorie iar o parte din casa a fost facuta in timpul casatoriei. avand in vedere ca am custodia minorului ce sanse as avea sa raman in casa si el sa plece sau sa locuim impreuna
minorul nu are nici o legatura cu situatia de partaj. nu puteti locui impreuna daca acesta nu doreste. poate sa va evacueze urmand eventual sa va plateasca pt partea de casa construita impreuna asta daca puteti demonstra in instanta ca ati contribuit la construire. depinde totusi dc e vorba de o renovare sau de corp de casa efectiv....mai multe detalii si va poate lua si copilul intrucat nu aveti locuinta.
Evacuare
zeciualex
poate sa-mi spuna cineva daca dupa divort pot cere evacuarea fostei sotii din casa care am dobandit-o inainte de casatorie dar care intre timp am mai construit ... (vezi toată discuția)
Evacuare
zeciualex
ce sanse am in urma divortului sa evacuez fosta sotie din casa avad in vedere ca imobilul si terenul au fost dobandite de mine inainte de casatorie,cu ea ... (vezi toată discuția)