avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare

daca in urma divortului fostul sot ma poate evacua din casa casa si terenul fiind dobandite de el inainte de casatorie iar o parte din casa a fost facuta in timpul casatoriei. avand in vedere ca am custodia minorului ce sanse as avea sa raman in casa si el sa plece sau sa locuim impreuna
Cel mai recent răspuns: albugabriela , utilizator 17:11, 5 Ianuarie 2011
minorul nu are nici o legatura cu situatia de partaj. nu puteti locui impreuna daca acesta nu doreste. poate sa va evacueze urmand eventual sa va plateasca pt partea de casa construita impreuna asta daca puteti demonstra in instanta ca ati contribuit la construire. depinde totusi dc e vorba de o renovare sau de corp de casa efectiv....mai multe detalii si va poate lua si copilul intrucat nu aveti locuinta.
pleaca el numai daca este de acord sa=l dspagubiti dar nefiind bun dobandit in timpul casatoriei nu puteti pretinde obtinerea bunului in natura.
am facut un corp de casa in timpul concubinajului si unul in timpul casatoriei. cum pot demonstra asta?
dar o parte e construita si in timpul casatoriei. pamantul dobandeste casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare zeciualex zeciualex poate sa-mi spuna cineva daca dupa divort pot cere evacuarea fostei sotii din casa care am dobandit-o inainte de casatorie dar care intre timp am mai construit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am vreun drept la casa în care locuim? eu și soțul ... cosmon2004 cosmon2004 Bună ziua, Am vreun drept la casa în care locuim? Eu și soțul meu suntem de 20 de ani împreună , 18 ani concubinaj iar ultimii 2 ani căsătoriți ... (vezi toată discuția)
Evacuare zeciualex zeciualex ce sanse am in urma divortului sa evacuez fosta sotie din casa avad in vedere ca imobilul si terenul au fost dobandite de mine inainte de casatorie,cu ea ... (vezi toată discuția)